PDA

View Full Version : DejaExpenses: choose own default currency



rfo
09-01-2012, 09:36 AM
I live in Switzerland. I'm grateful I am now able to include CHF in the list of currencies rather than use "Other" all the time, but since 90% of my expenses are in CHF, I would like to set it up as the default currency (which is now $), rather than always having to make the additional selection manually. I'm sure other users outside the dollar-zone would appreciate that feature too.

Thanks in advance,
Robert

McLion
09-01-2012, 09:43 AM
I second that!

DJOCTO
09-04-2012, 11:00 AM
This is now on our development list. I expect it to be part of the next release.

McLion
09-04-2012, 11:29 AM
Thanks a lot!

rfo
11-20-2012, 01:42 PM
Not part of latest releases yet (including Beta 2.3.2).