PDA

View Full Version : Can I add Dejaoffice as an account



gingerclaire
03-26-2013, 10:34 AM
I noticed that we are unable to search contacts in the Dejaoffice app for WIndows 8. I have over 9000 contacts and find it time consuming to scroll through them all. Is there a way to add Dejaoffice as an account (like an exchange email account)so that the contacts will appear in the native phone contacts app? At least that way I could search through them (and my caller ID would work!)

Many thanks, Gingerclaire x

DJOCTO
03-27-2013, 03:26 PM
Ginger, welcome to the forums.

I'm so sorry we omitted this detail on the initial release. We have an update slated for about a week from now that will include Contact Search. Works great!

gingerclaire
06-24-2013, 03:21 AM
So all of my contacts show as synching to companionlink, but then something Is happenning on the stage form there to the phone.

I have tried deleting them all (and the app) and then resynching, but I guess I have a setting wrong somewhere? Should I have one of the synch settings boxes ticked and I haven't?

I need your help as our CEO needs his contacts and gets mad at me for them not being on there! :(