PDA

View Full Version : Bug in Wifi Synch



TonyT
08-28-2013, 04:22 PM
So I setup the WiFi sync for use when I'm at home. Turns out you can't have spaces in the sync device name. I would suggest putting in a message if folks try to do that in both the Android app and CompanionLink

DJOCTO
08-29-2013, 08:11 AM
Argh! I hate the device name field. I'll make a note to get this cleared up. I'm actually hoping to eliminate it entirely in a future build and have the device "discover" the PC automatically rather than using IP Address.

TonyT
08-30-2013, 05:51 PM
I wouldn't mind the name but the problem is that I have to put in the IP address when I change to USB and back again. Also I've fixed my common devices IP address in my router so they don't move around. That simplifies things for me but you can't expect most people to know how to do that. Thus their IP address could change from day to day and they'd never know why.