+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: DejaOffice and number of contacts

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15

    DejaOffice and number of contacts

    I have Goldmine and 700000 registers and more, but dejaoffice only supports 40000 contacts or registers.

    Exist any other solution with more contacts ?

    Best Regards

  2. #2
    Senior Member DJOCTO's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,215
    Aprengo, welcome to the forum.

    We actually don't have a fixed limit in the software, however, sync speeds can get slow.

    With Goldmine, we suggest making a Filter or a Group of your most needed contacts. That way you can cut the number down to under 40k which should work just fine.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15
    Understood.

    The goldmine occupy about 3 GB in goldmine 5.5 format. How much will occupy in dejaoffice ?


    Best Regards

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15
    is it possible import the goldmine records for consultation purposes. Not synchronize. Perhaps is faster.
    Best Regards

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15
    About how much time takes migrate the 700000 records to dejaoffice ?

    Not synchronize, just migrate for consultation purposes .

    Best Regards

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15
    About how much time takes migrate the 700000 records to dejaoffice ?

    Not synchronize, just migrate for consultation purposes .

    Can I migrate goldmine databases to dejaoffice databases ?

    Best Regards

  7. #7
    Senior Member DJOCTO's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,215
    Aprengo, I don't know. We haven't tried.

    I doubt the phone has enough speed to handle such a large database. A phone is not a PC, and the memory is much slower.

    You will have better success making a filter for the contacts to put on the phone.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15
    Understood. Good support = good product.

    May I use DejaOffice in a tablet enough powerful ?

    Best Regards

  9. #9
    Senior Member DJOCTO's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,215
    Yes. Most tablets are just as powerful as the phones, and will run DejaOffice.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by DJOCTO View Post
    Yes. Most tablets are just as powerful as the phones, and will run DejaOffice.
    Rather I try to mean : Is a tablet more powerful than a PC ? Or is rather like a phone ?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts