+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Palm Desktop for Windows Question (Not Device-Specific)

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    150

    Palm Desktop for Windows Question (Not Device-Specific)

    Hey, sorry for posting in potentially the wrong forum... I don't know that there is a forum that is correct, but I figured if anyone had a good answer, it would be someone lurking here...

    When I launch PD 6.2, it ALWAYS asks if I want to make it the default handler for vcal/vcar, and I ALWAYS say "Yes". And it ALWAYS asks again. How to fix, please? Figure there's a switch in regedit I've missed...

    Running Win 10 on a Surface Pro 4.

    Some history (if you care):
    This first started happening when I got a new laptop for work in Novemmber - your standard Dell running Win 7/64. But there were so many weird policy restrictions on the machine, I didn't much care. But I just bought the SP4, which is running Win10, so...? I will say, I believe previous to my last laptop I was running PD 4.1 and moved to 6.2 simultaneous with the new work laptop in November.

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    150
    I went back to PD 4.1.4... Still having same issue.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    431
    Just a suggestion, have a look at this page:

    http://www.cnet.com/uk/how-to/how-to...in-windows-10/

    Not sure if this will help but worth checking out.
    Cecil

    Motorola Moto G5 Android 7.0
    DJO 4.3.6 (1005) Companionlink 7 (7046)
    ACT 16
    USB Sync
    Syncs to Android Contacts App only

    Tesco Hudl2 (Android 5.1)
    DJO 4.3.6(1002)
    WiFiSync
    Syncs to Android Contacts App only

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    150
    "Of course I've tried soapy water!!!"

    When I follow the instructions, I am given only a few options to choose from to associate with VCARD or VCAL: Outlook, WIndows Contacts, or "Choose an App from the Store"... I can't force it to choose PD.

    Weirdness.

    Thanks for the link, still need some ideas.

    rjb

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    150
    Bump.

    Still haven't solved.

  6. #6
    Senior Member DJOCTO's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,210
    rjbinney,

    I guess I never saw this.

    Run PDT in Admin mode once. In Windows 7/8/10 you have to run in Admin mode if it is going to set registry keys.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    150
    OK, wow, yeah. And now it shows up in the "Default App" panel.

    Weird. Thanks.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts